Vanuit Rozet /Kunstbedrijf ben ik coördinator talentontwikkeling.
Dit betekent dat ik inhoudelijk en organisatorisch betrokken ben bij verschillende kunst-vooropleidingen.

Bij Theatervooropleiding OOST ben ik mentor en medeverantwoordelijk voor de inhoud.
Ik schrijf verslagen van de lessen van de gastdocenten: acteurs en regisseurs die actief zijn in het werkveld. Dit verwerk ik in de evaluaties van de leerlingen.
Mijn observaties van wat er in de lessen wordt gedaan en wat er met de leerlingen gebeurt zorgen dat ik zelf vakmatig ontzettend wakker blijf. Het is nooit hetzelfde. Meer informatie vind je hier: Theatervooropleiding OOST

Daarnaast ben ik betrokken bij de Externe Vooropleiding Muziek en de Talentklas “Jong beginnen met Art en Design”. Beide in samenwerking met ArtEZ en verschillende Arnhemse scholen voor voortgezet onderwijs.
Meer informatie: ROZET Talentontwikkeling

Talentklas Theater
In de Talentklas Theater krijgen jongeren tussen de 15 en 19 jaar de kans hun spelplezier te vergroten en intenser te maken én hun spelmogelijkheden uit te breiden en te verdiepen.
Jongeren met talent en een drang om te spelen kunnen de talentklas gebruiken om uit te zoeken of ze zich in alle aspecten van theater verder kunnen en willen ontwikkelen.
Ik werk hierin samen met De Vloer, school voor podiumkunsten.

In de Talentklas heb ik veel aandacht voor ieders individuele spel.
Regelmatig stromen leerlingen uit de Talentklas door naar Theatervooropleiding OOST.

De leerlingen kiezen bewust voor de Talentklas. Ze willen zoeken, ze willen verdiepen, ze willen tegen dingen aanlopen. Ze vinden het zelfs fantastisch als ze tegen dingen aanlopen. Daardoor doe je ontdekkingen. Je ontdekt over jezelf. Je ontdekt waar je bent, waar je staat, waar je naartoe kan. Ik geniet van de energie van jongeren. Ze zijn volop in ontwikkeling. Dat maakt het heel erg leuk om met hen te werken.

Zie: Talentklas Theater