Voor Rozet ben ik coördinator Talentontwikkeling.
Dit betekent dat ik inhoudelijk en organisatorisch betrokken ben bij verschillende kunst-vooropleidingen.

Bij Theatervooropleiding OOST ben ik mentor en medeverantwoordelijk voor de inhoud.
Ik schrijf observaties van wat er in de lessen van de gastdocenten wordt gedaan en wat er met de leerlingen gebeurt. Dit verwerk ik in de evaluaties van de leerlingen.
Mijn observaties zorgen dat ik zelf vakmatig ontzettend wakker blijf. Het is nooit hetzelfde. Meer informatie vind je hier: Theatervooropleiding OOST

Daarnaast ben ik betrokken bij de ArtEZ Connected Vooropleiding Muziek en de Talentklas “Jong beginnen met Kunst en Ontwerpen”. Beide in samenwerking met ArtEZ en verschillende Arnhemse scholen voor het voortgezet onderwijs.
Meer informatie: ArtEZ Connected en ROZET Talentontwikkeling

(Talent Ontwikkel Plek) TOP-klas Theater
In samenwerking met De Vloer, school voor podiumkunsten.

In de TOP-klas heb ik veel aandacht voor ieders individuele spel.
Regelmatig stromen leerlingen uit de Talentklas door naar Theatervooropleiding OOST.
De leerlingen kiezen bewust voor de TOP klas. Ze willen zoeken, ze willen verdiepen, ze willen tegen dingen aanlopen. Ze vinden het zelfs fantastisch als ze tegen dingen aanlopen. Daardoor doe je ontdekkingen. Je ontdekt over jezelf. Je ontdekt waar je bent, waar je staat, waar je naartoe kan. Ik geniet van de energie van jongeren. Ze zijn volop in ontwikkeling. Dat maakt het heel erg leuk om met hen te werken.

Zie: TOPklas Theater